Boudoir shoot

Wil jij ook op je mooist gefotografeerd worden? Wil je een dag waarin jij centraal staat? Wil je vrouwelijk, sexy en stijlvol geportretteerd worden? Dan is een boudoir shoot misschien wel iets voor jou! Nieuwsgierig? Lees dan even verder..

Heb je al besloten een boudoir shoot te willen doen? Dan heb je vast nog een aantal vragen. Hier zet ik alvast de veel gestelde vragen voor je op een rijtje:

Wat doe ik aan bij een boudoirshoot?

Voor een typische boudoirshoot is het gebruikelijk om meerdere lingeriesetjes en evt. een corset mee te nemen die mooi zitten. Pak gerust uit met de setjes, maar doe vooral iets aan waar jij je prettig in voelt. In de studio is een kamerscherm aanwezig waar je je achter kunt verkleden.

In de studio is (nog) geen kleding aanwezig deze dien je dus zelf mee te nemen.

Kies items die passen bij je persoonlijkheid, lichaamsvorm en zorg dat het goed past. Een goed excuus dus om jezelf eens lekker te verwennen met een mooi nieuw setje! Ook assesoires zijn bijna onmisbaar bij een boudoir shoot, denk bijvoorbeeld aan:

  • Schoenen; vooral hoge hakken, sexy laarsjes;
  • Kousen, panties, jarretels;
  • Accessoires zoals kettingen, oorbellen, sjaaltjes, voiles;
  • Overhemd van je partner, boxershort, stropdas;
  • Eventueel wat leuke persoonlijke dingen van je partner zoals golfset, tennisracket, voetbal oid.

Worden mijn foto’s op internet geplaatst?

De foto’s worden alleen op internet geplaatst tenzij jij daar toestemming voor geeft. Bij iedere shoot heb ik een formuliertje hiervoor klaar liggen. Er word uiterst discreet met jouw foto’s omgegaan.

Moet ik naakt?

Nee je hoeft niet naakt. Je mag helemaal zelf beslissen in hoever jij naakt gefotografeerd wil worden. Uiteraard overleggen we dit van te voren wat je wensen zijn. Over het algemeen gezien worden er bij boudoir foto’s geen intieme lichaamsdelen laten zien.

Welke shoots kan ik kiezen?

Er zijn verschillende mogelijkheden die je bij mij kunt kiezen. Hiervoor kun je terecht bij mijn pakketten.

Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om mij een berichtje te sturen!

Terug naar informatie